Kiknek ajánljuk?

Úgy érzi szüksége lenne egy törzsvásárlói rendszerre, de bizonytalan? Segítünk!

Az alábbiakban szemléltetünk néhány tipikus felhasználási területet.

Éttermeknek

A kártyát lehet ingyen adni, de lehet egy minimum fogyasztáshoz is kötni   (pl. minden vendég kap, aki legalább 10.000 Ft értékben fogyaszt).

Törzsvendég kártya

A vendég kártyáján pontokat írnak jóvá az egyes fogyasztások után, jellemzően százalékos kedvezményt, de lehet pl. 100 Forintonként 1 pont is az ajándék. A pontok beváltása történhet jóváírással (1 pont = 1 Ft, 2 pont = 1 Ft stb.), vagy termékek, szolgáltatások pontértéken történő megvásárlásával (pl. 1.000 pont = 1 üveg bor, 5.000 pont = 1 ingyen ebéd menü, 1.000 pontonként ajándékutalvány kiállítása stb.)

Étkezési utalvány

Az ajándékutalvány éttermi formája, általában egy előre feltöltött összeg későbbi lefogyasztását jelenti. A kártya segítségével kiválóan kezelhetőek az előre (hetente, havonta) befizetett menük is.

Megszemélyesítés

Az így készült matricák darabára a többihez képest kifejezetten olcsónak tekinthető, az utángyártás pedig még kedvezőbb, változatlan formában. Megszemélyesíteni a matricákat, az egyedi grafikai elemeken kívül, nyomtatott, vagy lézergravírozott sorszámozással lehet.

Szállodáknak

Egy szállodában általában több fogyasztási hely van (recepció, étterem, wellness, fitness stb.), mindenhol lehet gyűjteni a pontokat a kártyára.

A pontok beváltása során lehet ösztönözni, irányítani a vendégeket az egyes fogyasztási helyekre, pl. az étteremben minden hétköznap 16-17 óra között 1 pont = 2 Ft.

Ajándékutalvány

Kiváló ajándékötlet egy szállodában felhasználható ajándékutalvány.

Önkormányzatoknak

Annak ellenére, hogy minden elvárható funkciójában jól működő városkártya jelenleg nincsen az országban (ennek számos oka van, a legfőbb problémát általában a városi szolgáltatók együttműködésének hiánya okozza). A kisebb-nagyobb települések azonban sikeresen menedzselhetik speciális szolgáltatásaikat egy kedvezménykártya segítségével. Például egy kisváros látványosságainak turisztikai célú népszerűsítése, az egyes helyeken használható kedvezménykártya útján.

 

Fittness termeknek

 

 

Ajándékutalvány

Kiváló ajándékötlet egy fitness bérlet.

Bérlet

A vendégek a kártyájukat (bérlet) előre feltöltik (kifizetik a bérlet árát), majd az edzések alkalmával pontlevonás (1 pont = 1 alkalom) formájában érvényesítik.

Papír-írószer üzletek

Regisztráció után a vásárlók elkezdhetik a pontgyűjtést a vállalkozás papír-írószer üzleteiben és a webáruházban is. A pontgyűjtésben résztvevő termékek és az akció időtartama is változtatható.

 

Ajándékutalvány

Kiváló ajándékötlet egy levásárolható papír-írószer utalvány.

Próbálja ki!

A web2points kipróbálása 30 napig ingyenes!

Írj nekünk!