Lépjen kapcsolatba velünk!

Írjon nekünk, vagy hívjon minket telefonon, szívesen válaszolunk bármilyen kérdésre!

Cégnév

Color Card Informatikai Kft.

Telefon

+36 30 516 1080

Email cím

Írjon nekünk!

Adatkezelés

Saját törzsvásárlói rendszer
A web2points egy azonnal igénybe vehető, vevőszerző és vásárlásösztönző funkciókkal rendelkező webes interaktív szolgáltatás, melynek segítségével a vállalkozások saját törzsvásárlói programot építhetnek fel.
Plasztik kártya gyártás
A plasztik kártya gyártás területén teljeskörű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Digitális nyomtatóink segítségével a kis- és közepes példányszámú kártyagyártási igényeket is maximálisan és gyorsan ki tudjuk elégíteni.
Biztonsági matrica gyártás
Biztonságtechnikai matricáink hamisítás elleni védelemként, dobozlezárásként, vagy dokumentum hitelesítésként szolgálnak. Íves és tekercses biztonsági matricákat készítünk kis és nagy mennyiségben.
Kreatív grafikai tervezés
Grafikai megbízásokkal bátran fordulhat hozzánk, szívesen tervezünk, rajzolunk, ráadásul, a legtöbb esetben, ezt külön díj nélkül tesszük, amennyiben nálunk rendelik meg a kártyákat, vagy előfizetnek valamelyik rendszerünkre.

href=”https://www.facebook.com/colorcardkft” data-tabs=”timeline, messages” data-width=”500″ data-height=”400″ data-small-header=”false” data-adapt-container-width=”true” data-hide-cover=”false” data-show-facepile=”true”>

Írj nekünk!