Azonnal igénybe vehető, kártya nélkül is használható törzsvásárlói rendszer!

Azonnal igénybe vehető , kártya nélkül is használható, rengeteg vevőszerző és vásárlásösztönző funkcióval rendelkező online szolgáltatást fejlesztettünk, melynek segítségével a vállalkozások saját törzsvásárlói programot építhetnek fel.

INNOVATÍV

Miben más ez a rendszer, mint a többi hasonló?

Egyedülálló fejlesztés

A web2points egy egyedülálló törzsvásárlói rendszer szolgáltatás, az elsők között voltunk a piacon. Nem található jelenleg ehhez hasonló sokoldalú és komplex, folyamatosan fejlődő megoldás. Egyedi funkciókkal ellátott rendszer kialakítására is lehetőséget kínálunk.

Több, mint 30 funkció

Nem létezik jelenleg a piacon olyan online törzsvásárlói rendszer szolgáltatás, ami ennyi funkcióval rendelkezik. Ráadásul ezek a funkciók ügyfélkörünk folyamatos növekedésével csak bővülnek, amivel jól jár minden felhasználónk, mert a frissítéseket mindenki ingyen megkapja.

Valós rendszert kínálunk

Mi nem ígérgetünk és nem akarunk mindenáron személyesen találkozni, hogy bemutassuk a rendszerünket, mert azt pár kattintással, azonnal elkezdheted tesztelni. A próbára 10 napot biztosítunk díjmentesen, ezalatt szívesen segítünk a felmerülő kérdésekben.

FUNKCIÓK

Legfontosabb funkciók

Nincs fejlesztési díj

Nem kell több millió Forintot befektetni egy saját rendszer kifejlesztésébe, a pénzen kívül még sok-sok időt és idegeskedést is megtakaríthat.

Online rendszer

A modern, felhőalapú technológiának köszönhetően Ön bármikor, bárhonnan elérheti a törzsvásárlói rendszerét, amely mindig naprakész!

Azonnal igénybe vehető

A megrendelést és a fizetést követően azonnal igénybe veheti a rendszert, nem kell senkivel találkoznia, tárgyalnia, szerződéseket küldözgetnie.

Mobil kártyaolvasás

A QR kóddal ellátott azonosítókat mobiltelefon, vagy táblagép kamerájával is be lehet olvasni, a kártyaolvasáshoz nincsen feltétlenül szükség számítógépre.

Többféle azonosítás

QR kóddal és webkamerával, vonalkóddal és vonalkódolvasóval egy ingyenes mobilalkalmazásban, vagy egyszerűen csak kártyaszám és név alapján.

Nincs hűségidő

Nem kell elköteleznie magát még akkor sem, ha a legkisebb csomagot választja, nincsenek apróbetűk, akár 1 hónapra is előfizethet a rendszerre.

VIDEO

Nézd meg bemutatkozó kisfilmünket!

VÉLEMÉNYEK

Rólunk mondták

Köszönetünket szeretném kifejezni az évek óta tartó szuper együttműködésünkért! Továbbra is nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásukkal, számomra aranyat ér, hogy mindig precízek, gyorsak és sosem hibáznak! Nem utolsósorban szeretném megjegyezni, hogy évek óta nyerik a tendert a műanyag kártyáink kivitelezésében, ami remélhetőleg még hosszú évekig így is lesz. Köszönöm még egyszer a cég nevében, és bízom a további sikeres együttműködésben!
Bognár-Kőrösi Erika

Director of Sales & Marketing, Residence Baron Hotel, Budapest

Végh Józsefkb. 3 éve rendszeresen rendel sorszámozott ügyfélkártyát a Color Card Kft-től. Szolgáltatásukkal meg vagyunk elégedve, mindig pontosan teljesítettek, ár/érték arányban is megfelelő a szolgáltatásuk. Ügyfélkörünk bővülésével továbbra is igényt tartunk szolgálataikra.
Végh József

Ügyvezető, Centrum-Lab Laboratóriumi Diagnosztikai Kft. Budapest

A Color Card Kft-t plasztikkártya- és hologram-készítésre kértük fel. A közös munka kapcsán csak szakavatott hozzáértéssel, segítőkészséggel és professzionális ügyfélkezeléssel találkoztunk. A megrendelt termékek kivitelezése tökéletes volt, melyeket a megígért határidőn belül kézhez kaptunk.

Szívből ajánlom mindenkinek a Color Card Kft-t!

Ágai Dorka

Account Manager, Kastner & Partners Nemzetközi Reklámügynökség

Nagyon köszönjük a gyors és hatékony munkát! A mintakártya egy nap alatt elkészült és nagyon zökkenőmentesen és pontosan dolgoztak, köszönet érte! Biztosan fogunk még Önöktől rendelni a jövőben!
Dénes Judit

Marketing Manager, Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Írj nekünk!

Adatkezelés

Cégnév

Color Card Informatikai Kft.

Email cím

info@colorcard.hu

Hívj minket!

+36 30 516 1080