Több, mint 30 funkció!

Nincs fejlesztési díj

Nem kell több millió Forintot befektetni egy saját rendszer kifejlesztésébe, a pénzen kívül még sok időt és idegeskedést is megtakaríthatsz.

Online rendszer

A modern, felhőalapú technológiának köszönhetően bármikor, bárhonnan elérheted a törzsvásárlói rendszeredet, ami mindig naprakész!

Azonnal igénybe vehető

A megrendelést és a fizetést követően azonnal igénybe veheted a rendszert, nem kell senkivel találkoznod, tárgyalnod, szerződéseket küldözgetned.

Zsebek (alszámlák)

A SZÉP kártyához hasonlóan zsebeket lehet kialakítani a kártyákhoz, így egy kártyaszám alatt több egyenleget is nyilván lehet tartani.

Vásárlói regisztráció

Minden cégnek létrehozunk egy felületet egy űrlappal, aminek kitöltésével a vásárlók önállóan tudják magukat regisztrálni a kívánt céghez.

Elektronikus kupon

Ezzel a funkcióval elektronikus kuponokat lehet készíteni, amit a vásárlók az üzletben való vásárlásaik alkalmával használhatnak fel.

QR kód generálás

A rendszer saját QR kód és kártyaszám generáló funkcióval rendelkezik, melynek segítségével azonosítókat készíthetnek az ügyfelek.

Tranzakciós napló

A rendszer minden tevékenységet naplóz, amit nem lehet törölni, az eredményeket tevékenységi fajtánként lehet szűrni és exportálni is.

Reszponzív oldal

A reszponzív oldal célja, hogy optimális megjelenést biztosítson a legkülönfélébb asztali gépeken és mobil eszközökön.

Mobil kártyaolvasás

A QR kóddal ellátott azonosítókat mobiltelefon, vagy táblagép kamerájával is be lehet olvasni, a kártyaolvasáshoz nincsen szükség számítógépre.

Többféle azonosítás

QR kódos azonosítás webkamerával, vonalkódos azonosítás vonalkódolvasóval, vagy csak egyszerűen kártyaszám és név alapján.

Nincs hűségidő

Nem kell elköteleznie magát még akkor sem, ha a legkisebb csomagot választja, nincsenek apróbetűk, akár 1 hónapra is előfizethet a rendszerre.

Többnyelvű rendszer

A web2points törzsvásárlói rendszer szolgáltatás egyedi felhasználói felületei elérhetőek, a magyar nyelven kívül, angol és német nyelveken is.

Nem kell telepíteni

A rendszer használatához mindössze egy számítógépre és internetkapcsolatra van szüksége. Az oldal bármelyik webböngészőből elérhető.

Ajánlás

A vásárlók jutalmakat kaphatnak, ha hoznak valakit a rendszerbe. Ez lehet egyszeri, vagy a tranzakciók után folyamatosan, vagy mindkettő.

Beváltható termékek

A pontok beváltása nem csak levonással lehetséges, a vásárló akár otthonról is megrendelheti a felvett termékeket, szolgáltatásokat.

Üzenetek, hírlevelek

Szöveges üzenetet, képekkel ellátott hírleveleket is küldhet egyenként, vagy csoportonként. A vásárló ezt fiókjában, vagy emailben is megnézheti.

Korlátlan elfogadóhely

A web2points rendszerbe korlátlan számú elfogadóhely (csoport) és operátor (eladó) felvehető, mindegyikhez egyedi kedvezménytípus rendelhető.

Bónuszok

A vásárlók naptári hónaponként, vagy előre beállított időszakonként bónuszpontokat kaphatnak pontgyűjtéseik után 9 sávban.

Export/import

Meglévő vásárlói adatbázis esetén hasznos lehet az importálás funkció, exportálni pedig a naplóbejegyzéseket, csoportokat lehet.

Pontajándékozás

A pontajándékozás funkcióval megjutalmazhatja vásárlóit egyenként, vagy csoportonként. Erről a vásárló a fiókjában és emailben is értesülhet.

Kártyalejárati idő

Be lehet állítani, hogy a kártyák a használattól függően, vagy egy bizonyos napon járjanak le és hogy nullázzuk az egyenleget, vagy letiltsuk.

Kártyaletiltás

A vásárlók kártyáit le lehet tiltani mind az adminisztrátori, mind pedig az operátori felületen. A letiltás feloldása is csak egy gombnyomás.

Email értesítések

A fejlett email értesítések segítségével a vásárlók nem csak a pontmozgásokról, tranzakciókról értesülnek, hanem sok minden másról is.

Születésnapi email

Be lehet állítani egy automatikus köszöntő emailt pontajándékozással, ami a vásárló születésnapján kerül elküldésre.

Vásárlói oldal

A vásárlók saját oldalukon követhetik egyenlegüket, beállíthatják az értesítéseket, módosíthatják az adataikat, rendelhetnek a termékekből.

Ajándékkártya

Az ajándékkártya funkció használatával előre feltöltött kártyákat adhatsz ki, amiket az üzlet elfogadóhelyein le tudnak vásárolni.

Egyszeri díj

A rendszer használható saját tárhelyen is, a telepítés után nem kell fizetni semmilyen havi- vagy éves díjat. A telepítésre külön ajánlatot adunk.

Statisztikák

A rendszer csoportonként és operátoronként havi statisztikákat készít, hogy hány alkalommal és összesen mennyi pontfelírás és levonás történt.

Egyedi kedvezmények

A kedvezmények típusai csoportonként állíthatóak be, de az operátorok is kaphatnak egy egyedi, a csoportoktól független kedvezménytípust.

Vásárlói rendelés

A vásárlói oldalról lehetőség nyílik a felvett termékek és szolgáltatások megrendelésére is, ez egy szándékot jelző email üzenetet jelent az üzletnek.

Tranzakciók rendezése

A tranzakciókat időrendben rendezi a rendszer, ezáltal könnyedén visszanézhető a legutolsó tranzakció sikeressége, vagy annak adatai.

Összeg gombok

A rendszerben létrehozható maximum 10 db, egyedileg programozható gomb, tetszőleges összegekkel, a gyorsabb használat érdekében.

Limit beállítása

A rendszerben beállítható egy limit érték, amit ha elérnek a vásárlók, egy termékbeváltási lehetőségre figyelmeztető ablak jelenik meg.

Folyamatos kamerakép

Azokban az üzletekben, ahol jellemző a sorbanállás, nagy segítség lehet a folyamatos kamerakép beállítása, mellyel gyorsítható a kártyaolvasás.

Pontküldés

A vásárlók, egyenlegük erejéig, tudnak egymásnak pontokat küldeni, ami kiváló megoldás játékokkal egybekötött hűségprogramokra.

Egy tranzakció 10 másodperc.

Nincs ennél gyorsabb és egyszerűbb!

 

Adminisztrátori felület

Az adminisztrátori felületen vehetők fel a felhasználók, a csoportok, a vásárlók, az ajándékkártyák. Beállíthatóak a hűségprogram szabályai, a kedvezmények, bónuszok. Üzeneteket lehet küldeni, pontokat lehet ajándékozni a vásárlóknak egyenként, vagy csoportosan. Személyre lehet szabni az email sablonokat, fel lehet venni a beváltható termékeket, szolgáltatásokat.

Operátori felület

Az Operátor korlátozott jogosultságokkal rendelkező felhasználó, általában a vásárlókkal közvetlenül kapcsolatban lévő, a tranzakciókat bonyolító eladó személyzet tagjainak érdemes ilyen szerepkört adni. Az operátorok felületére az adminisztrátori oldalon létrehozott azonosítókkal lehet belépni, melyeket a rendszer emailben (ez nem automatikus, a létrehozás után a jelszó küldése gombra kell kattintani) elküld a létrehozott felhasználó email címére. Az oldalra belépve a képernyő közepén egy keresőmezővel találkozhatunk, ahol a vásárlók nevének kezdőbetűit begépelve listázhatjuk azokat, vagy kártyaszámuk beírásával kereshetjük ki őket. A “Vásárlók” menüpontban az operátor új vásárlókat vehet fel, vagy módosíthatja a meglévők adatait. Tranzakciókat kártyaolvasással a kamera ikonra kattintva, vagy a kívánt vásárlóra való kattintással lehet kezdeményezni.

Vásárló saját oldala

Az web2points minden vásárlónak, a rendszerbe történő felvétel pillanatában létrehoz egy egyedi vásárlói oldalt, ahol törzsvásárlói megtekinthetik pontegyenlegüket, a pontértékük alapján elérhető termékek és szolgálatatások fényképeit pontértékkel, amelyekből rendelhetnek is, szerkeszthetik adataikat, megtekinthetik a számukra küldött üzeneteket, pontokat utalhatnak egymásnak. Az oldalt  testre lehet szabni a cég saját logójával, üdvözlő szövegével. A vásárló kártyaszáma QR kód formájában megjelenik a kezdőoldalon. Ha nincs a vásárlónál a kártyája, akkor ezt a QR kódot kiválóan be lehet olvasni az operátori felületen a vásárló telefonjáról is.

Email értesítések

A rendszer email értesítéseket küldhet regisztrációról, új felhasználóról, pontegyenlegről, pontbeváltásról stb.

Vásárlóink véleménye rólunk

Gyorsan elkészült a megrendelésem. Magas minőségű. A megrendelés gyorsan ment, a cég kollegája nagyon segítőkész volt. Mindenkinek jó szivvel ajánlom én legközelebb is innen fogok rendelni !

Gábor véleménye

Köszönjük a munkát! Tökéletes lett. Gyorsan és pontosan gyártották le nekünk!
Szilvia véleménye

Köszönöm szépen a profi együttműködést. A kommunikáció tökéletes,minőségi, precíz, gyors munka! mindenkinek csak ajánlani tudom!

László véleménye

Nagyon elégedettek vagyunk a tervezett logóval, csak ajánlani tudom őket. Köszönjük 🙂
Dávid véleménye

Nagyon segítőkész és rugalmas volt a munkatárs akivel kapcsolatba kerültem. A címke megtervezésekor is segített, hogy a számunkra leginkább megfelelő eredményt kapjuk. Nem ez volt az első rendelésünk és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó.
Zoltán véleménye

Kifogástalan minőség, pontos, határidőre történő elkészítés.
Béla véleménye

Ingyenes Demo

A web2points kipróbálása 30 napig ingyenes, mindössze ki kell töltened és elküldened az űrlapot itt a jobb oldalon!

A belépési adatok küldése nem automatikus, de pár órán belül érkeznek a hozzáférési jogosultságok.

A rendszer kipróbálására, az email megérkezését követően, 10 nap áll rendelkezésre, ennek lejártakor a jogosultság automatikusan törlődik.

Demo igénylés

Adatkezelés