Virtuális kártyát használunk, mert a plasztik már nem olyan menő

Furcsán hangozhat, de mi nem javasoljuk  fizikai kártya használatát. Az emberek egyre jobban aggódnak a környezetszennyezés miatt, és mi is úgy gondoljuk, hogy tennünk kell valamit bolygónk megóvása érdekében. A vásárlók is igyekeznek egyre többet tenni a klímaváltozás ellen, így sokan elhagyják az egyszer használatos műanyagok használatát. Magyarországon nem érhető el, vagy nagyon drága az újrahasznosítható, bio forrásból származó műanyag kártya, ezért egy fenntartható kártyaprogramot dolgoztunk ki, amit virtuális kártya formájában valósítunk meg. Valós probléma továbbá, hogy az emberek már nem tudják hova tenni azt a sok plasztik kártyát, amit kapnak, sokszor azért nem lesznek törzsvásárlók egy helyen, mert az újabb kártyának már nincsen hely a pénztárcában. Ezekre a problémákra a megoldás az ingyenesen használható STOCARD mobiltelefonos applikáció, ahol egyszerűen tudják regisztrálni és használni a kártyájukat a vásárlók. Igény esetén az üzletnek saját arculatú virtuális kártyát is létre lehet hozni, amit könnyebben megtalálnak a törzsvásárlók. Nem elhanyagolható tény továbbá, hogy lényegesen olcsóbb egy kártyanélküli rendszer létrehozása, lévén, hogy a legnagyobb költség a legtöbb esetben a kártyák legyártása.

Kártyaolvasás

Vonalkód olvasó

A vonalkódos kártyaolvasás az egyik legolcsóbb és legbiztosabb azonosítási forma. A vonalkód lehet kártyán, vagy mobiltelefonon, egy lézeres szkenner mindegyikről biztonsággal és gyorsan olvassa az adatot. A vonalkódok előállítása egyszerű és olcsó, sőt, mobiltelefonról használva költségmentes. Működésüket nem veszélyeztetik a fényviszonyok, ezért ez egy biztonságos azonosítási forma.

Webkamera

A QR kódok olvasásához PC és laptop esetében egy legalább 640 x 480 pixel felbontású, manuális- vagy autofókuszos kamerát ajánlunk. Az újabb számítógépek beépített webkamerái általában is meg szoktak felelni a célra. Android (min. 4.4) operációs rendszerrel rendelkező telefonok, tabletek is alkalmasak QR kódok olvasására. A QR kódok olvasását nehezíthetik a nem megfelelő fényviszonyok.

Azonosítás

Mobilapplikációs azonosítás vonalkóddal

Az emberek már nem tudják hova tenni azt a sok plasztik kártyát, amit kapnak, sokszor azért nem lesznek törzsvásárlók egy helyen, mert az újabb kártyának már nincsen hely a pénztárcában. Erre a problémára a megoldás az ingyenesen használható STOCARD mobiltelefonos applikáció, ahol egyszerűen tudják regisztrálni és használni a kártyájukat a vásárlók. Igény esetén az üzletnek saját arculatú virtuális kártyát is létre lehet hozni, amit könnyebben megtalálnak a törzsvásárlók. Nem elhanyagolható tény továbbá, hogy lényegesen olcsóbb egy kártyanélküli rendszer létrehozása, lévén, hogy a legnagyobb költség a legtöbb esetben a kártyák legyártása.

Plasztik kártya

A plasztik kártyát mindenki ismeri, évtizedek óta használja az emberiség, az egyik legalapvetőbb azonosítási forma. Egyedileg nyomtatjuk, teljes mértékben az ügyfél arculatának megfelelően, lehet rajta vonalkód, vagy QR kód, de névvel, sorszámmal is el lehet látni.

Mobiltelefonos azonosítás QR kóddal

A törzsvásárló, ha rendelkezik egy erre alkalmas mobiltelefonnal, képes fogadni és telefonjára elmenteni kedvenc üzletétől elektronikusan kapott egyedi QR kódját, vagy az egyedi oldaláról is beolvashatja azt. A legközelebbi vásárláskor pedig a mobiltelefonján elmentett QR kóddal könnyedén azonosíthatja magát és használhatja a pontgyűjtő rendszert. Az üzlet így megtakarítja a kártya gyártási költségét és a vásárlónak is könnyebbséget okoz, hiszen egy mobiltelefon általában mindig kéznél van.

Adat begépelésével

A web2points rendszer kártyaolvasó eszköz nélkül is használható, egyszerűen csak a kártyaszám, vagy a vásárló nevének begépelésével is elvégezhetőek a tranzakciók. Főleg kis létszámú törzsvásárlói adatbázis (500-) esetén javasoljuk ezt a megoldást, mert sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, mint a kártyaolvasás.

Egyedi vásárlói oldal

Üzenetek

Megnézheted a számodra küldött szöveges üzeneteket, hírleveleket.

Pontküldés

Egyenleged erejéig pontot küldhetsz egy másik vásárlónak.

Pontegyenleg

Megnézheted aktuális pontegyenleged, beleértve az összes kialakított zseb aktuális egyenlegét is.

Termék rendelés

Rendelhetsz a feltöltött termékekből, szolgáltatásokból, beválthatod a pontjaid.

Ingyenes Demo

A web2points kipróbálása 30 napig ingyenes, mindössze ki kell töltened és elküldened az űrlapot itt a jobb oldalon!

A belépési adatok küldése nem automatikus, de pár órán belül érkeznek a hozzáférési jogosultságok.

A rendszer kipróbálására, az email megérkezését követően, 10 nap áll rendelkezésre, ennek lejártakor a jogosultság automatikusan törlődik.

Demo igénylés

Adatkezelés