AZONOSÍTÁSI MEGOLDÁSOK

VIRTUÁLIS KÁRTYA

Virtuális kártyát használunk, mert a plasztik már nem menő

Furcsán hangozhat, de mi nem javasoljuk  fizikai kártya használatát. Az emberek egyre jobban aggódnak a környezetszennyezés miatt, és mi is úgy gondoljuk, hogy tennünk kell valamit bolygónk megóvása érdekében. A vásárlók is igyekeznek egyre többet tenni a klímaváltozás ellen, így sokan elhagyják az egyszer használatos műanyagok használatát. Magyarországon nem érhető el, vagy nagyon drága az újrahasznosítható, bio forrásból származó műanyag kártya, ezért egy fenntartható kártyaprogramot dolgoztunk ki, amit virtuális kártya formájában valósítunk meg. Valós probléma továbbá, hogy az emberek már nem tudják hova tenni azt a sok plasztik kártyát, amit kapnak, sokszor azért nem lesznek törzsvásárlók egy helyen, mert az újabb kártyának már nincsen hely a pénztárcában. Ezekre a problémákra a megoldás az ingyenesen használható STOCARD mobiltelefonos applikáció, ahol egyszerűen tudják regisztrálni és használni a kártyájukat a vásárlók. Igény esetén az üzletnek saját arculatú virtuális kártyát is létre lehet hozni, amit könnyebben megtalálnak a törzsvásárlók. Nem elhanyagolható tény továbbá, hogy lényegesen olcsóbb egy kártyanélküli rendszer létrehozása, lévén, hogy a legnagyobb költség a legtöbb esetben a kártyák legyártása.

QR KÓD, VONALKÓD

KÁRTYAOLVASÁS

Vonalkód olvasó

A vonalkódos kártyaolvasás az egyik legolcsóbb és legbiztosabb azonosítási forma. A vonalkód lehet kártyán, vagy mobiltelefonon, egy lézeres szkenner mindegyikről biztonsággal és gyorsan olvassa az adatot. A vonalkódok előállítása egyszerű és olcsó, sőt, mobiltelefonról használva költségmentes. Működésüket nem veszélyeztetik a fényviszonyok, ezért ez egy biztonságos azonosítási forma.

Webkamera

A QR kódok olvasásához PC és laptop esetében egy legalább 640 x 480 pixel felbontású, manuális- vagy autofókuszos kamerát ajánlunk. Az újabb számítógépek beépített webkamerái általában is meg szoktak felelni a célra. Android (min. 4.4) operációs rendszerrel rendelkező telefonok, tabletek is alkalmasak QR kódok olvasására. A QR kódok olvasását nehezíthetik a nem megfelelő fényviszonyok.

AZONOSÍTÓ

VIRTUÁLIS KÁRTYA

Mobilapplikációs azonosítás vonalkóddal

Az emberek már nem tudják hova tenni azt a sok plasztik kártyát, amit kapnak, sokszor azért nem lesznek törzsvásárlók egy helyen, mert az újabb kártyának már nincsen hely a pénztárcában. Erre a problémára a megoldás az ingyenesen használható STOCARD mobiltelefonos applikáció, ahol egyszerűen tudják regisztrálni és használni a kártyájukat a vásárlók. Igény esetén az üzletnek saját arculatú virtuális kártyát is létre lehet hozni, amit könnyebben megtalálnak a törzsvásárlók. Nem elhanyagolható tény továbbá, hogy lényegesen olcsóbb egy kártyanélküli rendszer létrehozása, lévén, hogy a legnagyobb költség a legtöbb esetben a kártyák legyártása.

Mobiltelefonos azonosítás QR kóddal

A web2points rendszer kártyaolvasó eszköz nélkül is használható, egyszerűen csak a kártyaszám, vagy a vásárló nevének begépelésével is elvégezhetőek a tranzakciók. A törzsvásárló, ha rendelkezik egy erre alkalmas mobiltelefonnal, képes fogadni és telefonjára elmenteni kedvenc üzletétől elektronikusan kapott egyedi QR kódját, vagy az egyedi oldaláról is beolvashatja azt. A legközelebbi vásárláskor pedig a mobiltelefonján elmentett QR kóddal könnyedén azonosíthatja magát és használhatja a pontgyűjtő rendszert. Az üzlet így megtakarítja a kártya gyártási költségét és a vásárlónak is könnyebbséget okoz, hiszen egy mobiltelefon általában mindig kéznél van.

Egyedi vásárlói oldal

Üzenetek

Megnézheted a számodra küldött szöveges üzeneteket, hírleveleket.

Pontküldés

Egyenleged erejéig pontot küldhetsz egy másik vásárlónak.

Pontegyenleg

Megnézheted aktuális pontegyenleged, beleértve az összes kialakított zseb aktuális egyenlegét is.

Termék rendelés

Rendelhetsz a feltöltött termékekből, szolgáltatásokból, beválthatod a pontjaid.

Próbáld ki!

A web2points kipróbálása 30 napig ingyenes!