AJÁNDÉK

Engedd meg, hogy megajándékozzunk!

100 db Biztonsági matrica

Ajándék biztonsági matrica

Fogadjon el tőlünk ajándékba 100 db 30×10 mm méretű, nyomot nem hagyó, de roncsolódó „WARRANTY VOID IF REMOVED” (A matrica eltávolításával a garancia érvénytelen) biztonsági matricát, amelynek felragasztása minden olyan eszközre és termékre javasolt, melynek vásárló általi javítása, szervizelése garanciavesztéssel jár. A matrica VOID nyomot hagy maga után és sérül, eltávolítás után nem helyezhető vissza sérülésmentesen.

Legfőbb jellemzője, hogy időjárás-, víz-, karc-, olaj-, hő-, és kopásálló, nem okoz benne kárt fertőtlenítőszer, tisztítószer és az oldószerek sem. Erős tapadású, tartós ragasztóval készül, nagy biztonsággal megtapad a legtöbb felületen. Különleges felülete szennyeződést taszító.

100 db kartoncímke

Műanyag időjárásálló kartoncímke

Tekercses, műanyag, időjárásálló kartoncímke egyoldalas fekete nyomtatással. Ideális a kártya kis helyen való tárolására, kulcstartón kívül pl. pénztárcában is tárolható.

Méret: 40×50 mm (szélesség x magasság)

Anyag: PVC

Nyomtatás: egy oldalon víz-, és kopásálló fekete nyomat

Írj nekünk!

Ha nem találsz választ a kérdéseidre, vagy egyszerűbbnek találod, hogy leírod őket, akkor tedd meg nyugodtan, szívesen válaszolunk minden megkeresésre.

Adatkezelés